Ondernemerscoaching

Ondernemen is een prachtig vak. En een vak apart. Iedere dag opnieuw maak je keuzes. Het is prettig dat je zelf bepaalt welke richting je op gaat. Soms ook lastig, want je maakt een keuze zonder zekerheidsgarantie. Vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. Vertrouwen in jezelf, in jouw ondernemerschap, in je partners of compagnons en de beslissing van dat moment.

Een fantastische uitdaging, waarin een moment van reflectie prettig is. Om te kijken of je op de juiste weg bent, de juiste dingen doet en tevreden bent met je bedrijf. Misschien is het tijd voor een volgende stap. Vernieuwen omdat zich kansen aandienen. Veranderen omdat je bedrijf is gegroeid, of juist omdat de gewenste groei achterblijft. Verdiepen omdat jij als ondernemer een andere koers wilt varen.

Het ondernemerschap leer je in de praktijk. Door te doen, te ervaren. Door keuzes te maken, door in het diepe te springen, ook al weet je niet altijd wat het resultaat is. De ervaring die je in de loop der tijd opdoet vormen een stevige basis en van gemaakte fouten leer je. Met vallen en opstaan, successen en moeilijke tijden. Een mooie uitwisseling tussen je eigen persoonlijke kwaliteiten en het inspringen op maatschappelijke ontwikkelingen en kansen in de markt.

Gericht werken aan de ontwikkeling van je bedrijf start altijd met een moment van reflectie. Waarin maak jij het verschil? Waar liggen mogelijkheden? Welke veranderingen zou je willen doorvoeren? Durf je het anders te doen? Durf je het op jouw eigen manier te doen? Ik werk als ondernemer zelf ook aan mijn bedrijven en deel mijn ervaringen graag met je. Vanuit een combinatie van coaching en advies.

Wil je persoonlijk kennismaken? Neem contact op om eens vrijblijvend te sparren over je ondernemerschap, de uitdagingen waar je voor staat of je eigen persoonlijke ontwikkeling.